2016. augusztus 26., péntek

Sony SmartWatch 2 okosóra - Jelenlegi ára: 47 990 Ft

Sony SmartWatch 2
 
Ahogy tetszik
Bármilyen is legyen az életmódod, a SmartWatch 2 megfelelően testreszabható. Számos óraszíj (ünnepélyes, elegáns, sportos, élénk színű, fitnesz stílusú) közül választhatsz, amelyek mind a legkiválóbb anyagokból készültek.
 
Fedezd fel a részleteket!
A kiváló teljesítményű és lenyűgöző formájú SmartWatch 2 a technológia és a stílus forradalmian új ötvözetét nyújtja. A letölthető alkalmazásokkal egyedivé varázsolhatod a SmartWatch 3 SWR50 órát, valamint annak használatát.
 
Fitnesz
A SmartWatch 2-vel soha nem állsz le. Viseld mindig ezt a vékony, stílusos eszközt, és motiváld magad, hogy még aktívabb legyél. Méri a lépéseid, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát, és megmutatja, hogy mennyi hiányzik még a napi kitűzött célod teljesítéséhez. Legyél bármilyen erőnléti szinten, azt biztosan tud od már, hogy a napi lépéseid hozzájárulnak az egészséges életmódodhoz. Akármilyen egyszerűnek is tűnik felkelni a karosszékből egy kis mozgásra, ezt tervhez kötni egészen más dolog. Itt segít a SmartWatch 2, mely a szándékot élettartamra szóló szokássá alakítja.
 
Maradj kapcsolatban
A SmartWatch 2 segítségével minden okostelefonra érkező értesítést megtekinthetsz. Miután szinkronizáltad készüléked okostelefonoddal, a mobilkészülékre érkező jelzések és értesítések azonnal továbbítódnak az okosórára. A valósidejű értesítések egyszerű, plusz használhatóságot kínálnak, különösen, amikor épp úton vagy.
Tulajdonságok:
- Bluetooth 3. 0
- kompatibilis: Android 4. 0-tól
- vízálló: IP57
- NFC
- üzemidő: 3-7 nap
- hívásfogadás
- üzenet kijelzés
- zenevezérlés
- cserélhető óraszíj (csak fekete tartozék)

Jelenlegi ára: 47 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-15 18:57 . Sony SmartWatch 2 okosóra - Jelenlegi ára: 47 990 Ft