2016. november 26., szombat

Gyári DVD filmek - 4 db - +2 ajándék DVD - Jelenlegi

1. G - Szerelemre ítélve   Tetszési index IMDb: 5, 0
  színes, magyarul beszélő,  zenés, romantikus, dráma , 97 perc, 2002
Summer G. a semmiből építette fel zenebirodalmát, hogy megszerezhesse élete egyetlen szerelmét, a csodaszép Skyt. A nő egyszer már faképnél hagyta, és hozzáment egy jómódú férfihoz, ám most újra fellángol közöttük a szenvedély, és a tűz a szerelmi háromszög mindhárom foglyát elemésztheti. A lebilincselő film egy nem mindennapi világába röpít bennünket, ahol Hamptons fényűző díszletei között szól hip-hop!
Szereplők: Richard T. Jones, Blair Underwood, Chenoa Maxwell, Andre Royo, Andrew Lauren, Laz Alonso
2. Jobbegyenes (Straightright) Tetszési index IMDb: 6, 7
színes, magyarul beszélő, amerikai dráma, 81 perc, 2000
Caleb Johnsonnak irigylésre méltó a magánélete és ígéretes a karrierje. Legbelül azonban szőrnyű emlékek gyötrik, mel yek arra késztetik, hogy egy titokzatos védelmező bőrébe bújjon, hogy olyan gyerekek segítsen, akiket ver az apjuk. Caleb lelkében a profi bokszoló küzd a bántalmazott gyermekek megmentőjével. Komoly döntés előtt áll: kordában tudja-e tartani indulatait, szembe tud-e nézni félelmeivel, meg tudja-e nyitni szívétés egyszersmind megtalálja-e önmagát? Azonban a döntő pillanatban - amikor elszabadul az erőszak a ringen kívül - nem menekülhet önmaga elől.
Szereplők:  Brent Smith, Lyn Evans, Zeke Rippy, Bob White, Benny Hernandez, Andy Daley
3. Absolon - Vírus a jövőből Tetsési index IMDb: 4, 2
szines, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 95 perc, 2002
2007-ben járunk. A föld népességének felét egy titokzatos vírus pusztította el, melyet közvetve az emberi felelőtlenség szabadított a világra, az esőerdők értelmetlen kiírtása miatt. A kór egyetlen ismert ellenszere egy Absolon nevű új gyógyszer, mely csupán a betegség lefoly! ását lassítja meg, és csak azok számára elérhető, akik meg tudják fizetni a szükséges napi egyszeri adagot. A bajokat tetézi, hogy a szer feltalálóját meggyilkolják, ráadásul úgy tünik, a tudós közel járt egy tökéletes ellenszer kifejlesztéséhez. Az ügyön dolgozó John Bassett megtudja, hogy a vérrel keveredve ellenanyagot termelő szerből csak nagyon kis mennyiséget sikerült előállítani, de annak is nyoma veszett. A nyomozó egyik reggel a vírus félreismerhetetlen tüneteit fedezi fel magán. Egy titokzatos hölgy elárulja neki, hogy bejutatták a szervezetébe a gyógyszer utolsó adagját, vagyis ő, John Bassett lett az emberiség utolsó reménye a betegség elleni harcban.
Szereplők:  Christopher Lambert, Kelly Brook, Ron Perlman, Lou Diamond Phillips
4. Édes élet (La Dolce Vita) Tetsési index  IMDb: 8, 1
fekete-fehér, magyarul beszélő, olasz dráma, 165 perc, 1959
Kötelező darab! Ne m lejátszott DVD, celofán rajta!
A pletykalapok riportere bebarangolja Rómát, eladható történetek után kutatva. Lefekszik egy milliomos lányával, megmutatja a várost egy amerikai filmcsillagnak, amiért aztán annak férje alaposan összeveri. Amikor meglátogatja apja, képtelen vele szót érteni. És tehetetlen akkor is, amikor szeretője öngyilkosságot kísérel meg. Később Marcello tudósítást küld egy olyan helyről, ahol állítólag megjelent Szűz Mária. Végül pedig arról értesül, hogy a barátja megölte a családját és önmagát. A gyászszertartáson megjelenők nem fukarkodnak ugyan a nagy szavakkal, de annál inkább a valódi érzelmekkel.
szereplő(k):  Marcello Mastroianni, Anita Ekberg, Anouk Aimée, Yvonne Furneaux, Magali Noël, Alain Cuny
Ajándék:  A közellenség (Gene Hackman, Will Smith)
                Szeress és táncolj (Amy Smart, Tom Malloy, Billy Zane)
                Saját felvételek!

Jelenlegi