2017. szeptember 27., szerda

HONOR BAND 3 fekete okosóra - Jelenlegi ára: 11 990 Ft


HONOR BAND 3 fekete okosóra
 
 
Eladó egy új fekete HONOR BAND 3 okosóra.
Nem EU modell, így ha a telefon magyar nyelvre van állítva akkor kínai karaktereket mutat. Ha angolul használod a telefont akkor a karkötő is angolra vált.
 
 
A Honor Band 3 okosóra egy divatos, 50 méter mélységig vízálló sportkarkötő, amely integrálja a pulzusmérést, a fitnesz aktivitást, az alvás figyelését és az üzenetek értesítését. Ideális kísérő az okostelefonodhoz. Miután párosítottad az okostelefonoddal, az okoskarkötő értékes információkat biztosít az egészségi állapotodra vonatkozóan.
A karkötő jellemzői:
Hosszú akkumulátor élettartam
Pulzusfigyelés és határérték riasztás
A napi aktivitási információk nyomon követése és figyelése, beleértve a lépésszámot, az elégetett kalóriákat és a megtett távolságot.
A közepes és nagy intenzitású tevékenységek időtartamának, valamint a nem mozgásban eltöltött órák számának figyelése.
Futás és úszás támogatása
Alvási állapot figyelése és alvásadatok gyűjtése
A TruSleep alvásfigyelő technológia támogatása
Riasztási értesítések
Támogatott értesítések: bejövő hívások, SMS üzenetek, e-mail-ek, naptárban rögzített események, Közösségi média alkalmazások.
Ezen kívül a telefonodra letöltheted és telepítheted a Huawei Wear alkalmazást és a Huawei Health alkalmazást is. A Huawei Wear segítségével a Honor Band 3-ról kezelheted a telefonodra érkező értesítéseket. A Huawei Health segít a fitnesz és egészségi állapot adatainak ellenőrzésében és fizikai állapotod pontosabb felmérésében.
Az okoskarkötő automatikusan megállapítja, hogy éppen sétálsz vagy futsz, valamint rögzíti a lépésszámot, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és más egyéb adatokat. A kiegészítő ezen kívül olyan adatokat is rögzít, mint a közepes és nagy intenzitású tevékenységek időtartama, valamint az álló helyzetben eltöltött órák száma.
  
 
Eredeti ára: 20 000 Ft
 
 
Óbudán a Városfal utcánál, vagy munkanapokon a Huszti úton vehető át.
 
Csere nem érdekel, kp-t szeretnék érte.
 


Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-18 16:00 .