2019. február 24., vasárnap

Akkumulátor 12V 3Ah (FTX4L-BS) gondozásmentes Fulbat - Jelenlegi ára: 5 950 Ft

Típus:
FTX4L-BS
Feszültség:
12V
Kapacitás (10 óra):
3Ah
Hidegindítás (-18 ° C / 0 ° C):
50A
Méretek (? 2 mm) HxWxD:
85x113x70mm
Csatlakozó típusa:
A
Tömeg sav nélkül:
1, 23 kg
Sav (l / kg):
0, 2 liter / 0, 25 kg
Súly a savval:
1, 48 kg
Rövid ismertető:  Csere savas akkumulátor  Fulbat-tól
Mihez ajánljuk:  Univerzális termék, vásárlás előtt ellenőrizd le, hogy ilyen típusú akkumulátor való-e a gépedbe! A "Melyik robogókhoz jó? " listában olyan robogókat találsz, amiket gyárilag ilyennel szereltek, de ez eltérhet, illetve belerakható más robogókba is bizonyos esetekben, ezért mindenképpen ellenőrzés szükséges. Hogy biztosra menj, egyeztess a szerelőddel.
Tulajdonságok:
12V 3Ah (FTX4L-BS)
Gondozásmentes
Méreteket és egyéb információt a "Paraméterek" fülön találsz, illetve a 2. képen
? FONTOS!  A termék megvásárlása előtt célszerű egyeztetni a szerelőddel. A terméket valószínűleg magad is be tudod szerelni. De a helytelen beszerelésből adódó károk esetén semmilyen módon nem téríthetjük vissza a termék árát. Garanciális probléma esetén is szükséges a hivatalos számla a beszerelésről és a szerelő vagy szerviz írásos véleményezése. Ezért javasoljuk, hogy hivatalos szerelőnél, vagy szakszervizben szereltesd be a motorodba. További részleteket az ÁSZF-ben vagy a rajzos vásárlói tájékoztatóban találsz.
Gyártó:  A Fulbat belga székhelyű vállalat, amely az elmúlt években vezető szerepet töltött be az akkumulátoriparban mind a csere-, mind az OEM akkumulátor piacokon.  Az alkalmazási lehetőségek széles körét lefedi - motorkerékpár, robogó, ATV, vízi sporteszköz és haszongépjármű.  Minden Fulbat akku AGM konstrukciót (Absorbed Glass Mat) tartalmaz, amely a mai napig a legújabb technológiát jelenti a sport akkumulátor gyártásában.  A Fulbat powersport elemek széles körben elterjedtek Európában és már több mint 23 országban aktív a vállalat.  A Fulbat akkumulátorokat az ISO 9001, ISO 14001 és ISO / TS 16949 szabvány szerint a legígéretesebb gyártási folyamatok szerint gyártják.
A termék vadonatúj, nem használt.  
A készlet kifogyása esetén 2-5 napon belül tudjuk beszerezni.
Az ár a szállítás díját nem tartalmazza, nem alkuképes!  
Személyesen is átvehető nagykőrösi üzletünkben.
A szállítási díjakkal kapcsolatos információkat az oldal alján az Információk oszlopban találsz, vagy kattints IDE!
Ezen termék esetén a csomagolás a a csomag részét képezi. Nem csak a terméket védi, de tároló eszközként is szolgál. Emiatt akár garanciális, akár elállási okból kerül visszaküldésre, csak a sértetlen gyári dobozában tudjuk visszavenni a terméket. Felbontani természetesen fel lehet, de a gyári kinyitási módokat használva, és visszaküldéskor sértetlenül visszazárva kérjük eljuttatni.


Jelenlegi ára: 5 950 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .