2019. augusztus 30., péntek

Tartós hajegyenesítés otthon - Brazil Keratin hajszerkezet újjáépítő csomag egyenesen Mexikóból - Jelenlegi ára: 9 990 F

Eladó egy egyszerűen használható tartós hajegyenesítő csomag. Segít a haj szerkezetét újjá építeni, ezáltal egészségesen fénylővé és rugalmasan egyenessé változtatja azt. Mexikóban vásároltam. Korábban én magam is próbáltam a terméket, nekem nagyon bevált! Szulfátmentes sampon használatával hónapokig szép és egészséges, mindemellett egyenes volt a hajam, vasalnom sem kellett.
Ha bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok! : )
A használati utasítás és minden szöveg csak spanyolul van rajta, ezért bemásolom ide magyarul is:
A Ma Evans Keratina Braselina olyan fehérjéket használ, amelyek segítenek megjavítani a hajának egészségét, revitalizál és fényt ad. Ez a folyamat nagyon egyszerű, de javasoljuk, hogy alaposan olvassa el az utasításokat, hogy csodálatos eredmény legyen.
Figyelmeztetések: ez a termék csak külső használatra szolgál. Ne lélegezzük be. Kerülje a szemmel való érintkezést. Ne alkalmazza közvetlenül az arcra. Szellőztetett helyen kell felhasználni. A hatóanyagok erős szagúak, amelyek nem toxikusak. Terhesség vagy szoptatás ideje alatt nem javasolt.
Szükséges eszközök:
Hajszárító
Hajvasaló
Kefe
Fésű
3 hajcsipesz
Soha ne használja napi használatra a sampont. A kezelés egyensúlyozza a hajfehérjét az eredeti állapotával, természetesen egészséges. Emiatt célszerű kesztyűt használni, hogy megvédje kezét a szárazságtól, amely a termékkel való érintkezés során keletkezik. Távolítsa el a kesztyűt a szárító vagy vasaló használata közben.
1. Haj tisztítása
/ Mosás samponnal, mély tisztítás 2 alkalommal /
Mossa meg a hajat mély tisztító samponnal (1. lépés), hogy teljesen átitassa a fejbőrt. Bár nem fésüli ki a sampont, de próbálja meg teljesen elkerülni a gubancolódást. Ismételje meg az előző lépést egy második alkalommal. Megjegyezzük, hogy a második mosásnál több hab van, ami a legtöbb szennyeződés eltávolítását eredményezi a hajból.
/ Száraz haj 80% -ig /
Szárítsa meg a hajat a hajszárítóval mindaddig, amíg nem szárad ki 80%-ig, amíg a lehető legegyszerűbben fésülhető. Ez segít a kezelésben (2. lépés).
2. A kezelés alkalmazása
/ Szétválasztja a hajat 3 részre /
Ossza a hajat három részre csipesz segítségével.
/ Kezdje a kezelést hátulról /
Hátulról kezdve permetezzen a 2. lépésből kb. 0, 5 cm-re a gyökértől, egyenletesen permetezve minden szálra.
/ Oszlassa el a terméket egyenletesen a hajon /
A fésű használatával oszlassa a terméket a haj egészére. Ismételje meg az eljárást mindaddig, amíg nem fedte le a hajat.
Ha a terméket az arc közelében lévő területeken használja, óvatosan járjon el a szemmel való érintkezés elkerülése érdekében. Abban az esetben, ha a termék egy része a szemre kerülne, bőséges vízzel öblítse le a tisztításig.
/ Ismételje meg ismét a termék eloszlását, elkerülve a felesleget /
A kezelést követően alaposan fésüljük át a hajat, amíg a termék teljesen el nem oszlik, és nincs többlet.
3. Szárítás
/ Szárítsa meg a hajat 100%-ig /
Távolítsa el a kesztyűt. A kefével teljesen szárítsa meg a hajat. A legjobb eredmény érdekében ne tegye túl közel a hajszárítót. Normális, hogy némi vízgőzt lát a szárítás vagy a hajvasalás közben.
4. A kutikula lezárása
/ A hajat ismét ossza 3 részre /
A 230 ° C-os hajvasalóval jobb eredményeket érhetünk el. A folyamat megkönnyítése érdekében a hajat a csipesz segítségével három részre ossza fel.
/ Vasalja a hajat egyenletesen /
A hajvasalót használva kezdje el a haj hátulján, kisebb tincseket vasaljon, amíg a haj puha és világos lesz. Folytassa az eljárást mindaddig, amíg befejezte haját.
Az eredmények azonnal és a haj típusától függően legfeljebb 30 mosásig tartanak.
Óvintézkedések:
Használja szellőztetett helyen. Kerülje a szemmel való érintkezést. Ebben az esetben bő vízzel öblítse le. Ne használja ezt a terméket, ha a fejbőr fájdalmas vagy irritált. Bőrirritáció esetén függessze fel. Az alkalmazás után mosson kezet. Ne hagyja a gyerekek számára elérhető helyen. A szemöldökre vagy a szempillákra alkalmazva vakságot okozhat. Ne fogyasszon a termékből, véletlen bevitel esetén azonnal forduljon orvosához.

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2019-09-20 09:03 .