2019. október 25., péntek

HONEYWELL PÁRÁTLANÍTÓ PÁRAMENTESÍTŐ RAKTÁRRÓL - Jelenlegi ára: 63 034 Ft

DURACRAFT DDTEC16E2 
3év garancia
Rendkívül elegáns, letisztult forma. Német DURACRAFT ( HONEYWELL cégcsoprt)  DDTEC16E nagy teljesítményű páramentesítő gép kompresszorrral, 24 órás időzítővel, automata légnedvesség érzékelő szabályzóval ( a légnedvesség szabályozó a beálított érték közelében automatikusan be- vagy kikapcsolja. Így a készülék csak akkor üzemel, ha kell, és a levegő páratartalma az egyénileg beállított, kívánatos szinten marad) Nedves helyiségekben, úgymint fürdőszoba, mosókonyha, pince vagy raktár, a páramentesítő megvéd a káros penészképződéstől. A könnyen átvihető bármelyik helyiségbe. A kompakt és helytakarékos kompresszoros készülékkel nagyobb szerelési munka nélkül csökkentheti a levegő nedvességét a fürdőben, a mosó vagy tároló helyiségekben. Egyszerűen csatlakoztassa a hálózati konnektorhoz, és kész!  
Optimálisan használható: magas páratartalmú lakószobákban, dohos pincehelyiségekben, mosókonyhákban, nedves alagsori helyiségekben, pinceszinti üzlethelyiségekben, alagsori raktárakban, házi pezsgőfürdő helyiségben, házi wellness helyiségekben, nedves lakásokban, beázott pincékben, építkezéseken falak szárítására.
Automatikus ( 50-80%) a komfortérzetnek megfelelőre beállítható páratratalomszabályzással. A magas páratartalomnál a helyiségban megakadályozható a falak nedvesedése, a dohos szag, a penészedés és a páralecsapódás. A készülékbe beépített ventilátor a párás levegőt egy elpárologtatón vezeti keresztül, amely a levegőt lehűti. A felesleges nedvességet a tartályban gyűjti össze és a párátlanított levegőt a készülék enyhén megnövelt hőmérsékleten kifújja. Teljesítményéhez mérten csendes, mindössze 45dB. Könnyen elmozdítható, kerekeken gurul.
Jellemzők
kompresszorral ( Környezetbarát hűtőközeg R134a CFC-mentes )
időzítő 24 órás,
16 Liter/nap
tartály 2, 9 liter
automatikus ( 50-80% ) páratartalom szabályzás
Tele víztartálynál fényjelzés
Mosható porszűrő
Tápfeszültség 230V/50Hz
teljesítmény: 410W
Méretek 49x33x23cm 
Súly 12 kg

Jelenlegi ára: 63 034 Ft
Az aukció vége: 2019-11-15 12:44 .