2019. november 25., hétfő

Xiaomi Redmi Note 7 DualSIM LTE okostelefon - 32GB - 3GB RAM - piros - Globál verzió - Jelenlegi ára: 58 289 Ft

Még több pixel
A képernyőn minél több pixel van, annál világosabb a kép. A Redmi 7 Note egy 48 megapixeles felbontással rendelkező kamerát használ - négyszer több pixelt, mint a többi okostelefon.
Stabil fotók éjjel
Mi a titka, hogy lenyűgöző éjszakai felvételeket készítsünk A Xiaomi Redmi Note 7 fényképezőgépe fejlett szoftverrel rendelkezik, amely a speciális algoritmusoknak köszönhetően lehetővé teszi, hogy egyszerre több képet rögzítsen, majd automatikusan kombinálja őket egy kiváló minőségű fényképpé. A Redmi Note 7 támogatja a nagy érzékenységű módot is, amely 4 pixelt egyesít egy nagy, 1, 6 mikron hosszúságú pixelben.
Processzor
A Snapdragon 660 használata a Redmi Note 7-et kategróriájában kiemelkedővé teszi. A mesterséges ingeligenca (AI) gyorsabb processzort működést eredményez a felhasználó számára a szokásos tevékenységek során, így ezáltal példátlan kényelmet és szórakozást biztosít.
Vékony, 6, 3 hüvelykes képernyő
A legújabb telefonok közül a teljes képernyő használat népszerű megoldássá vált, amely maximalizálja a megjelenített kép felületét. 2340 x 1080 felbontásnál ez a képernyő több pixelt jelenít meg, mint akár a legtöbb televízió. Ennek köszönhetően a kép még részletesebb és élesebb lesz.
Hatalmas akkumulátor kapacitás
A rendkívül nagy akkumulátor rendkívül hosszú működést jelent. A Redmi Note 7 egy 4000 mAh akkumulátorral rendelkezik, amely támogatja a gyors töltést. Ez egy olyan jellemző, amelyet eddig csak a felsőbb kategóriás készülékek alkalmaztak.


Jelenlegi ára: 58 289 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .