2021. február 23., kedd

INKÁBB ÚJ MINT ÚJSZERŰ! HŰT ÉS FŰT! Elektromos autós kemping hűtőtáska hűtőláda hűtő fűtő táska láda - Jelenlegi ára: 15


A licit tárgya: hűtő- fűtőtáska
 
Inkább új, mint újszerű!!!
Féláron!!! új ára 89 Euro volt!!!
Édesapám hagyatékából maradt, szinte teljesen új, nem emlékszem, hogy valaha használtuk volna.
2in1 hűtő- és fűtőtáska. Űrtartalma 18 liter. Az elektromos vezetéket kétféleképpen csatlakoztathatjuk (8. kép) aszerint, hogy hűteni, vagy fűteni szeretnénk a belsejét (sárgával a fűtést, zölddel a hűtést jelöltem).
A fedelébe két mélyedést alakítottak ki, hogy a magasabb italos flakonok is elférjenek benne (6. kép).
A táska kettős polipropilén héjjal, közte vastag hőszigeteléssel rendelkezik.
12 V-os, 48 W teljesítményű.
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: Bosch motoros elektromos kerékpár, M-es autótakaró ponyva, autóba térelválasztó kutyarács, teleszkópos parkolásgátló, elektromos hűtő- fűtőtáska, zuhanyzóba mosdató tusolószék, hideg- és melegvíz adagoló automata, motoros mézpörgető, egy új Jacques Lemans golf karóra, golflabda, 3 db-os operett valamint 160 db-os Bach és 170 db-os Mozart összes CD gyűjtemény, Van Gogh falikép, ipari mágnesek, Bauer öntöző berendezés, Kanz locsolóidőzítő automata, egy új Mcculloch MSB 121E benzinmotoros hómaró, Gardena kézi szórókocsi, egy Bosch 1. 200 W-os kézi körfűrész, egy Black&Decker sövényvágó és dekopír fűrész, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!  
Van sok más termékem is, (például Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 15 500 Ft
Az aukció vége: 2021-02-23 19:46 .