2021. március 29., hétfő

POTMÉTER LÍNEÁRIS 45KR +45KR + KAPCSOLÓ . TENGELY 4mm ÚJ ( AUTÓRÁDIÓ POTI POTENCIÓMÉTER ) ) - Jelenlegi ára: 870 Ft


Termékváltás miatt feleslegessé vált szervízanyag. Beszerzésének, tárolásának körülményei biztosítják minőségét, felhasználhatóságát, ennek ellenére ha a vásárló kéri visszavásárolom-de nem cserélem.
Autórádióba való felhasználásra kialakítva. Méretei, funkciói a mellékelt fotókon is feltüntetve. A tengely gomb felöli (leg)vége hornyolt ricnis 4mm átmérőjű. A termék másik  végén található a kapcsoló, közötte a két 45kR lineáris potenciométer egység. A tengely hosszirányban 2 (fix-nem rúgózó) állású. Benyomott állásában szélső helyzetéből az óramutatóval megegyező irányba forgatva rögtön zárja (bekapcsolja) a kapcsolót és szabályozza a kapcsolós potiknál  megszokott módon a mellette levő potmétert. A tengely ebben a pozicióban forgatáskor mechanikusan racsnis forgást produkál. Ezáltal a kezelő mindig tudja, hogy melyik funkciót kezeli. A kezelőgombhoz közelebbi potencióméter ilyenkor nincs kapcsolatban a tengellyel.
A potencióméter tengelyét a gomb felé kihúzva, ebben a pozicióban a gomb felöli potenciómétert tudjuk állítani. A kapcsoló és a mellette levő potméter mechanikusan most nincs kapcsolatban a tengellyel. A tengely tekerésekor ebben a helyzetében mechanikusan folyamatos, nem arettáló mozgású, a körív közepén van csak mechanikusan enyhén ütköztetve (pl. mint a balansz potik).
A tengely elfordulása mind a két hosszirányú helyzetében azonos: kb. 270 fok.
A poti terhelhetőségéről nincs adatom.
A potmétert az aukcióban az eredeti gyári rögzítő anya és alátét nélkül kínálom eladásra!! Grátisz, mindennemű kötelezettség nélkül adok hozzá más típusét, de ezek max. meghúzási nyomatékáról nincs adatom, tehát ezzel kapcsolatos panaszt nem tudok elfogadni. Erre kérem vásárláskor és beszereléskor is figyelemmel lenni!!
A fotók az eladásra felkínált egyik termékről készültek.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igénye szerint, az annak megfelelő díjért. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
Több tétel vásárlása esetén csak 1 csomag díját számítom fel, az aktuális díjszabásnak megfelelően.
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086


Jelenlegi ára: 870 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 22:53 .