2021. október 27., szerda

Nanoil Macadamia Oil - Organikus makadámia olaj arc-, bőr- és hajápolásra, 50 ml - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

HIDEGEN SAJTOLT. A hidegen sajtolásnak köszönhetően, a Nanoil nem veszít el értékes alkotóelemeket. Így ez megmarad a tápanyagok színtiszta esszenciájának.
FINOMÍTATLAN. Nanoil makadámolaját nem vetik alá finomítási eljárásnak, ennek köszönhető, hogy az olaj megőrizte a természetes színét és aromáját, illetve az összes benne lévő hasznos tápanyagát.
100%-BAN ORGANIKUS. A Nanoil egy organikus termék, amely semmilyen tartósítószert vagy szintetikus adalékanyagot nem tartalmaz. A formula kizárólag az Ecocert által engedélyezett organikus makadámolajból készül.
IRRITÁCIÓ ENYHÍTÉSE. Allergiára hajlamos vagy irritált bőr esetén hatékony, pl. egy hosszabb napozás után, csökkenti a kényelmetlen érzetet, biztosítja a megfelelő tápláltságot, nedvességet, illetve stimulálja a sejtmegújulási folyamatot.  
REGENERÁL & EGYENSÚLYBA HOZ. Biztosítja a hidrolipid réteg számára az egyensúlyt és a megfelelő pH-szintet, valamint szabályozza a faggyú kiválasztódást, ennek következtében pedig a bőr (eltűnnek a pattanások, az ekcéma) és haj (nem zsírosodik olyan gyorsan, a gyengeségét is ellensúlyozza) egészséges és szép lesz.

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 12:54 .