2022. április 8., péntek

David Beckham - The Essence (75ml) - EDT - Jelenlegi ára: 5 896 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Az Essence David Beckham új illata - sokoldalú parfüm , amely hangsúlyozza egy csodálatos ember lelkét. Az illatot 2012-ben mutatták be, a polcokra az év augusztusától került.
   
Beckham a parfümről: ? Minden embernek van valami, ami boldoggá teszi, a lényeg, hogy ezt özvetítse neki az illat, legyen az a kalandvágy, vagy pedig a szeretteivel eltöltött idő?.
   
Friss , energikus illat tele vad , természetes jegyekkel.
   
 Fejjegyek: grapefruit , levendula és a friss ibolya.
   
Szív illatok: kardamom olaj, ananász és alma
   
Alapjegyek:   pacsuli és kasmír, valamint tonkabab .
   
David szenvedélyes szeretete a motorok iránt a parfüm üvegén visszaköszön, az abroncs mintázatának lenyomata díszíti a parfümös palack felületét.
   
   
A világ egyik leghíresebb sztár-párja kétségkívül David és Victoria Beckham. Victoria különösen ismert mint a divatikon, de sokkal élsportoló sztár-futballista férje sem marad le tőle. David népszerűségét ? használta? ki a Coty divatház, mikor egy új kozmetikumsorozatot dobott a piacra Beckham-el társulva.
   
David Beckham, globális stílusikon és divatdiktátor, aki megtestesíti a férfiasságot és a modernitást, és tudja, hogyan kell kombinálni modern stílusút a klasszikus eleganciával. Első parfümje 2005-ben jelent meg a polcokon, azóta számos más illat követte (Instinct , Intimately Beckham Night), mind-mind nagy sikert aratva a nemzetközi piacon is.


Jelenlegi ára: 5 896 Ft
Az aukció vége: 2022-04-09 01:28 .