2022. június 26., vasárnap

Vaníliavirág ( Heliotropium arborescens)magok!10db mag,Csodás illatú-mézelő. - Jelenlegi ára: 750 Ft


  Vaníliavirág ( Heliotropium arborescens)magok! 10db mag 
Csodás illatú-mézelő!
Az aukció tárgya 10db  csíraképes mag!
Nyár elejétől az ősz végéig szinte folyamatosan virágzik, így szinte egész nyáron át dekorálja kertünket, erkélyünket, de a virágok nem csak szépek és színesek, de fantasztikus illatot is árasztanak, amelynek a célja, hogy minél több lepkét és méhet vonzzon magához a növény.
Az illat intenzitása este még erőteljesebb, épp ezért érdemes a növényt a bejárathoz, vagy a kerti bútorokhoz, padokhoz közel ültetni, mert egy nyári kerti parti alkalmával, a vendégek is érezhetik csodás illatát.
 Ahhoz, hogy a vaníliavirág gazdagon virágozzon, fontos a napos, de szélvédett hely, ahol napi 5-6 órán át éri a napfény.
A napfény mellett még a vízigényéről is gondoskodni kel.
Dézsás növényként is nevelhető!
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2022-06-27 01:04 .