2020. május 28., csütörtök

Dr. Michael Mosley - Okos belek - Jelenlegi ára: 2 975 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1487778
Dr. Michael Mosley
Okos belek
Az Okos belek tele van finom, gyógyító receptekkel, menüsorokkal, listákkal és tippekkel - az összes módszerrel, amire szükség lehet, hogy átalakítsuk az emésztésünket, és örökre megváltoztassuk az étkezési szokásainkat.
Ebben az úttörő írásban dr. Mosley felfedezőútra visz minket a bélrendszerbe, és megmutatja, hogyan irtották ki a gyorsételek és a túlzásba vitt antibiotikumok a "jó" bélbaktériumokat - ami az allergiák, az ételintoleranciák és az elhízás modern kori járványához vezetett.
A beleink döbbenetesen okosak. Sok millió neuront tartalmaznak - annyit, amennyit egy macska agya -, és otthont adnak a mikrobiomnak, a mikrobák seregeinek, amelyek hatással vannak a hangulatunkra, a testsúlyunkra és az immunrendszerünkre.
Dr. Mosley a helyére tesz mindent, a prebiotikumoktól a probiotikumokig, az erjesztett ételektől a böjtölésig, és tudományosan bizonyított módszereket mutat arra, hogyan tartsuk kordában az étvágyunkat, és hogyan javítsuk a hangulatunkat.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 975 Ft
Az aukció vége: 2020-05-28 14:49 .