2020. május 29., péntek

Kézzel készült eredeti tibeti hangtál - Tibetben vásárolt - (no.2) Budapesten is átvehető - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Jutányos áron eladóvá vált a képeken látható egyedi, kézzel készült, eredeti Tibeti Hangtál (Tibetben vásárolt), melyet 7 féle fém alkot.
Súlya és Mérete: A számozás alatt a súly leolvasható. illetőleg, a mérőszalagról az átmérő értéke szintén. Pontosabb átmérő érték szükségessége esetén, kérem, jelezzen. Szívesen informálom.
A hangtál kiválóan alkalmazható hangterápiához, hangfürdőhöz, vezetett meditációk kiegészítésére, térharmonizálásra, víz harmonizálásra; felerősíti a szervezet öngyógyító képességét is. Illetve, alkalmazható egyedi felhasználásra is a mindennapi életben. Erről a további leírásban olvashatunk még.
Érdekességek:
Klasszikusan, ahogy az eladásra kínált hangtál Termékek is (több típus is van a választékben, így mindösszesen egy postaköltséggel, vagy személyesen Budapesten is átvehető); a hangtálak hét féle fémből készülnek, aminek asztrológiai vonatkozásai is vannak. A fémek ugyanis bolygókhoz is köthetők:
Arany – Nap , Ezüst – Hold , Higany – Merkúr , Réz – Vénusz , Ón – Jupiter , Vas – Mars , Ólom – Szaturnusz
Zene:
Csodálatos hangja miatt az sem csoda, hogy a zenészek is szívesen alkalmazzák. Spirituális, utaztató vagy mély és lazító zenéknél gyakori hangszer.
Gyógyítás, Relaxáció:
A hangtálakat többek között hangterápiához, meditációhoz, hangmasszáshoz, hangfürdőhöz, energiagyógyászatban, chakra kiegyensúlyozására is használják.
Gyógyító rezgések;
 A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végig áramlanak az egész testben, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva, harmonizálva minden sejtet. Felerősíti a szervezet öngyógyító képességét, energiát gyűjt a hétköznapi feladatokra is. Fókuszáltabbak, stabilabbak, jóval energetizáltabbak tudunk lenni, mint használatuk nélkül.
Köszönöm az érdeklődést.
Örülök, hogy Termékem felkeltette érdeklődését.
Jó vásárlást / licitálást kívánok.
 

Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-30 03:09 .